Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 25g57kcal4.8g0g4.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.9g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl13g11kcal0.2g0.6g0.9g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g200kcal11.4g11.8g12.2g0.8g
Valittu annoskoko97g100kcal5.7g5.9g6.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna48g50kcal2.9g3g3.1g0.2g
Arvot/100g100g103kcal5.9g6.1g6.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281082