Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 17g5.5kcal0.1g0.6g0.1g0.6g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.7g9kcal0g2.2g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.8g4.7kcal0.1g0.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g87kcal0.4g18.6g0.8g1.2g
Valittu annoskoko97g44kcal0.2g9.3g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna48g22kcal0.1g4.7g0.2g0.3g
Arvot/100g100g45kcal0.2g9.6g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353