Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 56g81kcal9g0g5g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g28g34kcal1g1g2.8g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)0.9g4.8kcal0g0g0.5g0g
Tilli, tuore 11g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g246kcal20.8g2.2g16.8g0.4g
Valittu annoskoko97g123kcal10.4g1.1g8.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna48g62kcal5.2g0.6g4.2g0.1g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.1g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203