Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.5kcal0g0g0.9g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g33g49kcal6.7g0g3g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g9g3.8kcal0.2g0.8g0g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g13g7.2kcal0.1g1.8g0.1g0.2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste7.1g25kcal2g0.1g2g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g317kcal21.8g31.2g12.4g1.8g
Valittu annoskoko97g158kcal10.9g15.6g6.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna48g79kcal5.5g7.8g3.1g0.5g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444