Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 22g77kcal2.3g15.7g0.3g0.8g
Leivinjauhe 1.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen30g10kcal1g1.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Voi 1.2g8.7kcal0g0g1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g2.6g13kcal0.1g1.5g0.8g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Banaani, kuorittu 22g19kcal0.2g3.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g371kcal9.6g54.8g11.8g2.6g
Valittu annoskoko97g185kcal4.8g27.4g5.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna48g93kcal2.4g13.7g3g0.7g
Arvot/100g100g191kcal5g28.3g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394394