Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 74g106kcal11.8g0g6.6g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Yrttitarha14g42kcal0.5g0.9g4.1g0g
Tilli, tuore 8.4g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g302kcal25.2g2g21.6g0.4g
Valittu annoskoko97g151kcal12.6g1g10.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna48g76kcal6.3g0.5g5.4g0.1g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571