Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 10g34kcal1.1g6.3g0.2g1g
Mustikka metsä- 19g8.2kcal0.1g1.2g0.1g0.6g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g127kcal2.4g25.6g0.6g3.2g
Valittu annoskoko97g64kcal1.2g12.8g0.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna49g32kcal0.6g6.4g0.2g0.8g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729