Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Herkkusieni 38g6kcal0.8g0.1g0.1g0.6g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali188g40kcal2.3g6.4g0.4g3.9g
Adzika kaste 220ml9g15kcal0.6g2.4g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g118kcal0g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g530kcal16.8g47.4g29.2g18.2g
Valittu annoskoko960g265kcal8.4g23.7g14.6g9.1g
Annoskoko puolitettuna480g133kcal4.2g11.9g7.3g4.6g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149