Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 25g222kcal0g0g25g0g
Kesäkurpitsa292g50kcal1.2g7.3g1.8g2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g501g102kcal3g19g1.5g7g
Aurajuusto142g483kcal28.4g0g41.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g1711kcal65.2g52.6g139g18g
Valittu annoskoko960g855kcal32.6g26.3g69.5g9g
Annoskoko puolitettuna480g428kcal16.3g13.2g34.8g4.5g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.7g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569