Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 801g208kcal12.5g28g1.6g15.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 67g24kcal0.1g4.7g0.1g1.3g
Neilikka, annos 4g1.3g4.9kcal0g1.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 13g2.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g569kcal27g87.6g3.6g35.2g
Valittu annoskoko960g285kcal13.5g43.8g1.8g17.6g
Annoskoko puolitettuna480g142kcal6.8g21.9g0.9g8.8g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939