Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 148g910kcal35.5g9.7g79.8g10.6g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl84g287kcal11.8g47.3g5.7g9.3g
Vehnäjauho puolikarkea 169g579kcal17.2g118.2g2g5.9g
Rypsiöljy 63g560kcal0g0g63.3g0g
Vehnälese 21g48kcal2.8g3.2g0.9g7.9g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 211g94kcal0.6g21.1g0.2g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g84g300kcal0.3g75.1g0.7g3.9g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 32g117kcal5.9g3.5g6.9g9.6g
Hunaja 63g209kcal0.3g51.1g0g0g
Siirappi, tumma84g270kcal0.1g62.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g6749kcal149g783.4g319g94.4g
Valittu annoskoko960g3375kcal74.5g391.7g159.5g47.2g
Annoskoko puolitettuna480g1687kcal37.3g195.9g79.8g23.6g
Arvot/100g100g352kcal7.8g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266500