Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g250g150kcal3.8g32.5g0.3g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Bataatti, kuorittu 50g41kcal0.8g8.4g0g1.5g
Palsternakka 25g16kcal0.1g3g0.1g1.1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas25g70kcal4.8g0g5.5g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 5g15kcal0.5g0.7g1.2g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu5g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g647kcal21.4g103g14.6g15.2g
Valittu annoskoko960g324kcal10.7g51.5g7.3g7.6g
Annoskoko puolitettuna480g162kcal5.4g25.8g3.7g3.8g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323097