Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 299g592kcal7.9g2.3g58g20g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g573g544kcal28.6g85.9g8.6g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Oliiviöljy 35g308kcal0g0g34.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton37g7.8kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g2.5g8.8kcal0.4g1.1g0.6g0.3g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g2951kcal75.8g184g204.4g41.6g
Valittu annoskoko960g1476kcal37.9g92g102.2g20.8g
Annoskoko puolitettuna480g738kcal19g46g51.1g10.4g
Arvot/100g100g154kcal3.9g9.6g10.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173