Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g155g93kcal15.5g6.7g0.5g0g
Margariini, flora kevyt 40 39g146kcal0.1g2.1g15.5g0g
Sokeri 132g536kcal0g131.9g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g124g538kcal6g82g19.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 101g347kcal10.3g70.7g1.2g3.5g
Kaurahiutale 280g1046kcal40.5g159.4g20.4g28g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen117g38kcal3.8g5.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g50kcal0g12.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g5588kcal152.4g941.6g115g63g
Valittu annoskoko960g2794kcal76.2g470.8g57.5g31.5g
Annoskoko puolitettuna480g1397kcal38.1g235.4g28.8g15.8g
Arvot/100g100g291kcal7.9g49g6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337333