Kirjolohivuoka

1kg perunoita
750g kirjolohi filettä
6dl maitoa
2 munaa
nippu tilliä
suolaa
sitruunapippuria
Kuori ja suikaloi perunat
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi
Silppua tilli
Lado uunivuokaan perunasuikaleita kerros ja niiden päälle lohi siivuja sekä tilliä.

Toista edellinen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä perunoita.

Sekoita kulhossa munat ja maito ja lisää niiden joukkoon suolaa ja sitruunapippuria makusi mukaan.

Kaada seos vuokaan perunoiden, lohen ja tillin joukkoon.

Paista ruokaa 175 asteisessa uunissa uunin alatasolla 1 tunti.

Nosta ruoka uunin keskitasolle ja jatka vielä paistamista n. 20min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 375g286kcal7.1g58.2g0.8g3.8g
Kirjolohifilee 282g465kcal47.1g0g31g0g
Maito, Kevyt225g104kcal7.2g10.8g3.4g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Tilli, tuore 38g11kcal1.4g0.3g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1922g1850kcal136g138.8g79.4g9.2g
Valittu annoskoko961g925kcal68g69.4g39.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna480g462kcal34g34.7g19.9g2.3g
Arvot/100g100g96kcal7.1g7.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295063