Kekin uunibroisku

Tämä on laskettu 3dl riisiä ja 4porkkanaa, tietojen mukaan!

Tarvitset:
4 maustamatonta broilerin filettä
2-4 porkkanaa
(mausteet: suolaa, minttua, chilipulveria, jauhettua valkosipulia ja sokeria)
paistopussi

1,5-3dl riisiä
2-3 eri sipulia
valkosipulia
voita
öljyä
fondya (vasikka tai härkä)
1-2dl valkoviiniä (itse käytin sunrise shardonnayta)
0,5 kiekko mustapekka juustoa
suolaa ja pippuria (hieman) + ripaus paprikaa
kasari ;)

Lisäkkeeksi patonkia.

Sekoita mausteseos ja hiero kanojen pintaan, kuori ja suikaloi porkkanat (n.0,5-1cm suikaleiksi niin ei mene ylikypsiksi).

laita porkkanatpaisto pussin pohjalle ja päälle maustetut kanat.

Uuniin 150 astetta ja 35 min. Muista viilto pussin kulmaan...

(pellille koko höskä).

Valmista sillä välin risotto.

Kuullota sipulit öljy-voi seoksessa.

Lisää riisi ja kuullota hetki.

Lorauta joukkoon viiniä ja imeytä...

lisää fondy ja mausteet.

Lisäile vettä + viiniä ja imeytä ja toista niin monta kertaa, kunnes riisit ovat al dente! Lisää lopuksi mustapekkajuuto, sekoita ja anna juuston sulaa.

Aseta herkut tarjolle ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1300g364kcal7.8g77.4g2.6g32.5g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)1500g1830kcal33g408g4.5g12g
Sipuli, tuore1000g270kcal13g48g2g17g
Valkoviini kuiva 1000g685kcal3.1g6g0g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 36-44 %, runsasrasvainen, kasakka/musta-pekka 250g1178kcal30g18g110g0g
Rintaleike kariniemi2500g3000kcal450g30g150g5g
Oivariini, 60 (100g)25g138kcal0.3g0.3g15g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g25g220kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g15370kcal1074.4g1175.4g618.2g133g
Valittu annoskoko9600g7685kcal537.2g587.7g309.1g66.5g
Annoskoko puolitettuna4800g3842kcal268.6g293.9g154.6g33.3g
Arvot/100g100g80kcal5.6g6.1g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103662