Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)2404g4327kcal456.8g2.4g264.4g0g
Purjosipuli 2164g495kcal39.2g51.9g4.3g45.4g
Sitruunamehu, laimentamaton321g67kcal1g5.1g0g0.3g
Valkosipuli 192g208kcal15.2g31.3g1.2g4g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g4007g2404kcal40.1g180.3g160.3g24g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g32g55kcal2.6g10.3g0.2g0g
Oliiviöljy 433g3827kcal0g0g432.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g22766kcal1109.8g562.6g1726.2g147.4g
Valittu annoskoko9600g11383kcal554.9g281.3g863.1g73.7g
Annoskoko puolitettuna4800g5692kcal277.5g140.7g431.6g36.9g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191