Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g29g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g376g1203kcal37.6g236.8g8.6g52.6g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)906g3081kcal126.9g579.9g28.1g36.2g
Vesi4176g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko4113g14396kcal411.3g2879.2g41.1g411.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g37359kcal1151.6g7391.8g155.6g1000.2g
Valittu annoskoko9600g18679kcal575.8g3695.9g77.8g500.1g
Annoskoko puolitettuna4800g9340kcal287.9g1848g38.9g250.1g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979