Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti2409g6745kcal81.9g134.9g650.4g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g482g771kcal38.5g19.3g62.6g0g
Paprika punainen 2252g659kcal21.2g101.4g9g42.8g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)843g253kcal8.4g50.6g1.7g8.4g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g3614g4698kcal397.5g54.2g325.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g26252kcal1095g720.8g2097.8g102.4g
Valittu annoskoko9600g13126kcal547.5g360.4g1048.9g51.2g
Annoskoko puolitettuna4800g6563kcal273.8g180.2g524.5g25.6g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310