Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2997g1150kcal30g206.8g6g74.9g
Sipuli 599g181kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Ruokaöljy keskiarvo 140g1236kcal0g0g139.7g0g
Paistijauheliha 10%3996g6793kcal799.2g0g399.6g0g
Kasvisliemikuutio 110g335kcal10.4g14.8g25.8g1.8g
Riisi tumma 1698g5926kcal118.9g1222.7g39.1g67.9g
Timjami 10g28kcal0.9g2.7g0.7g3.7g
Persilja 50g14kcal0.7g0.5g0.1g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g31326kcal1935.2g2952.6g1224.4g325g
Valittu annoskoko9600g15663kcal967.6g1476.3g612.2g162.5g
Annoskoko puolitettuna4800g7831kcal483.8g738.2g306.1g81.3g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181327