Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 5348g2266kcal524.7g21.4g5.3g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 3476g4625kcal293.4g611.8g69.5g173.8g
Valkosipuli 107g116kcal8.5g17.4g0.6g2.2g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton401g84kcal1.2g6.4g0g0.4g
Persilja 54g15kcal0.7g0.6g0.1g4.3g
Rypsiöljy 187g1655kcal0g0g187.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g17522kcal1657g1315.2g525.4g361.4g
Valittu annoskoko9600g8761kcal828.5g657.6g262.7g180.7g
Annoskoko puolitettuna4800g4381kcal414.3g328.8g131.4g90.4g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698