Soijarouhebolognese

AINEKSET:
2 dl tummaa soijarouhetta
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
1 sipuli
1 porkkana
500 g tomaattimurskaa
1 dl basilikaa tuoreena / 2 tl kuivana
1,5 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa (tai kaura/soijakermaa)

***
VALMISTUS

- Kuumenna rypsiöljy.

- Sekoita joukkoon soijarouhe.

- Paista soijarouhetta hieman.

- Lisää vesi vähitellen.

- Rouhe on valmis kun vesi on imeytynyt.

- Hienonna sipulit, porkkana ym.
- Lisää hienonnetut rouheen sekaan.

- Jatka paistamista, voit lisätä öljyä.

- Lisää loput ainekset mukaan.

- Lämmitä keskilämmöllä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g31g1g13g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Basilika, tuore801g320kcal24.8g40g6.4g31.2g
Soijakastike 288g174kcal14.9g27.4g0.2g0g
Vesi801g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g1601g5172kcal800.7g480.4g8g88.1g
Rypsiöljy 360g3186kcal0g0g360.3g0g
Tomaattimurska 4003g1177kcal22.4g212.2g8g76.1g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki801g1201kcal8g48g104.1g5.6g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g23103kcal1763.4g1734.8g979.2g454.4g
Valittu annoskoko9600g11552kcal881.7g867.4g489.6g227.2g
Annoskoko puolitettuna4800g5776kcal440.9g433.7g244.8g113.6g
Arvot/100g100g120kcal9.2g9g5.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232466