Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3505g5000kcal438.2g10.5g359.3g0g
Sokeri 1354g5497kcal0g1353g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1554g5331kcal158.3g1087.5g18.6g54.4g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g3187g7967kcal0g1975.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g47590kcal1193g8853.6g755.8g108.8g
Valittu annoskoko9600g23795kcal596.5g4426.8g377.9g54.4g
Annoskoko puolitettuna4800g11898kcal298.3g2213.4g189g27.2g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513