Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 8011g2080kcal125g280.4g16g152.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g668g180kcal8.7g32g1.3g11.3g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 668g238kcal1.1g47.5g0.6g13.4g
Neilikka, annos 4g13g49kcal0.5g10.6g0.5g0g
Maustepippuri, annos 1g6.7g0.2kcal0g0g0.1g0g
Sokeri 67g271kcal0g66.7g0g0g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 134g28kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g5690kcal270.6g875.8g37g353.8g
Valittu annoskoko9600g2845kcal135.3g437.9g18.5g176.9g
Annoskoko puolitettuna4800g1423kcal67.7g219g9.3g88.5g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939