Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis7492g8391kcal1648.3g0g224.8g0g
Oliiviöljy 210g1855kcal0g0g209.8g0g
Kananmuna kuoreton 1648g2351kcal206g4.9g168.9g0g
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g25346kcal3714.8g33.8g1208g8.4g
Valittu annoskoko9600g12673kcal1857.4g16.9g604g4.2g
Annoskoko puolitettuna4800g6337kcal928.7g8.5g302g2.1g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032