Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 2183g592kcal68.1g23.1g17.5g34.9g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g2406g9553kcal529.4g0g794g0g
Pinjansiemenet, Parrots1985g12304kcal575.5g258g1091.5g73.4g
Valkosipuli 323g349kcal25.5g52.6g1.9g6.8g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g2704g24335kcal0g0g2703.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g94265kcal2397g667.4g9217.6g230.2g
Valittu annoskoko9600g47133kcal1198.5g333.7g4608.8g115.1g
Annoskoko puolitettuna4800g23566kcal599.3g166.9g2304.4g57.6g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.5g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368640