Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1634g490kcal75.2g31g4.9g26.1g
Kukkakaali 2801g674kcal50.7g61.6g8.4g64.4g
Sipuli (kuorittu)420g114kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Suola, annos 3g47g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g26kcal1g3.6g0.3g2.5g
Rypsiöljy 23g206kcal0g0g23.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1868g616kcal61.6g91.5g0g0g
Vesi2801g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19208g4253kcal388g415.8g75.4g200.2g
Valittu annoskoko9604g2127kcal194g207.9g37.7g100.1g
Annoskoko puolitettuna4802g1063kcal97g104g18.9g50.1g
Arvot/100g100g22kcal2g2.2g0.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307892