Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g7214g1731kcal86.6g245.3g14.4g151.5g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g90g415kcal0.5g0.5g46g0g
Siirappi 505g1522kcal0.5g374.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1443g2395kcal274.1g0g144.3g0g
Sipuli 361g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19224g12345kcal732.4g1274.6g410.8g315.2g
Valittu annoskoko9612g6172kcal366.2g637.3g205.4g157.6g
Annoskoko puolitettuna4806g3086kcal183.1g318.7g102.7g78.8g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896