Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g171g72kcal2.7g14.7g0.2g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g197g217kcal45.3g0g3.9g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g44g55kcal10.7g2.1g0.5g0g
Kesäkurpitsa66g11kcal0.3g1.6g0.4g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Purjosipuli 88g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.7g0.4kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Persilja 1.7g0.5kcal0g0g0g0.1g
Vesi306g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1925g912kcal123g51.8g22.8g8.8g
Valittu annoskoko962g456kcal61.5g25.9g11.4g4.4g
Annoskoko puolitettuna481g228kcal30.8g13g5.7g2.2g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367010