Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet2334g2852kcal497.2g0g93.4g0g
Vesi4001g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)33g87kcal4.3g4g6g0.1g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1667g684kcal23.3g135g5g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas834g2334kcal158.4g0g183.4g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g267g141kcal15.2g14.1g2.4g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g450g558kcal13.5g115.2g0.9g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr33g93kcal2.7g3.2g8g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19240g13499kcal1429.2g543g598.2g1.2g
Valittu annoskoko9620g6750kcal714.6g271.5g299.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna4810g3375kcal357.3g135.8g149.6g0.3g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286045