Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 17g13kcal2.2g0.2g0.1g1.2g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 30g268kcal0g0g30.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 219g752kcal22.3g153.4g2.6g7.7g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)169g438kcal43.8g2.5g28.7g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g135g154kcal18.9g1.3g8.1g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)135g54kcal2.3g11.1g0.1g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g90g54kcal0.4g13.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1926g3464kcal179.8g364g140g18.6g
Valittu annoskoko963g1732kcal89.9g182g70g9.3g
Annoskoko puolitettuna482g866kcal45g91g35g4.7g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.9g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776