Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 185g1638kcal0g0g185.2g0g
Vadelma 3705g1522kcal37g151.9g29.6g137.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka371g1478kcal0g366.8g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe185g535kcal2.2g103.7g0g74.1g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 741g2111kcal114.8g1.5g185.2g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2223g942kcal218.1g8.9g2.2g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g1111g4612kcal866.9g68.9g97.8g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)1111g3890kcal155.6g622.4g76.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19264g33456kcal2789.2g2648.2g1153.4g422.4g
Valittu annoskoko9632g16728kcal1394.6g1324.1g576.7g211.2g
Annoskoko puolitettuna4816g8364kcal697.3g662.1g288.4g105.6g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101177