Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7010g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 1682g547kcal7.4g58g11.8g55.5g
Sokeri 596g2419kcal0g595.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 266g892kcal0.2g217.4g0.1g3.7g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g77g466kcal5.2g44.9g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19264g8648kcal25.6g1831.2g77.8g118.4g
Valittu annoskoko9632g4324kcal12.8g915.6g38.9g59.2g
Annoskoko puolitettuna4816g2162kcal6.4g457.8g19.5g29.6g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353