Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g301g180kcal4.5g39.1g0.3g2.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha401g665kcal76.2g0g40.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g662kcal4g6g70.1g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 5g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1928g3143kcal171.2g96.6g231.4g8.2g
Valittu annoskoko964g1572kcal85.6g48.3g115.7g4.1g
Annoskoko puolitettuna482g786kcal42.8g24.2g57.9g2.1g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357793