Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2167g7434kcal220.8g1516.7g26g75.8g
Vesi1333g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g333g3000kcal0g0g333.3g0g
Leivinjauhe 67g117kcal3.5g25.2g0g0.3g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 2667g3777kcal609.9g0g146.9g0g
Sipuli, paistettu 333g337kcal4.3g16.2g27.3g5.7g
Valkosipuli 53g58kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Herkkusieni säilyke 667g113kcal14g1.3g2g16g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g1333g4800kcal373.3g25.3g346.7g0g
Oregano, kuivattu 6.7g20kcal0.7g1.4g0.7g2.9g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix667g333kcal10g66.7g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19280g39981kcal2481.4g3323g1773g203.6g
Valittu annoskoko9640g19990kcal1240.7g1661.5g886.5g101.8g
Annoskoko puolitettuna4820g9995kcal620.4g830.8g443.3g50.9g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921