Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3006g1804kcal45.1g390.8g3g27.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4008g6654kcal761.6g0g400.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2004g6616kcal40.1g60.1g701.5g0g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24g1g8.5g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 50g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g451kcal0g0g50.1g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19280g31432kcal1711g965.2g2314.2g81.8g
Valittu annoskoko9640g15716kcal855.5g482.6g1157.1g40.9g
Annoskoko puolitettuna4820g7858kcal427.8g241.3g578.6g20.5g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357793