Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas800g2040kcal132.8g272.8g48.8g240g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl1600g5600kcal224g1024g49.6g88g
Rypsiöljy 360g3184kcal0g0g360g0g
Dolmio Light Classico Bolognese2000g740kcal24g156g2g14g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)1600g4560kcal496g0g272g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).1200g1320kcal300g0g12g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g200g528kcal42g0.2g40g0g
Hillosipulisäilyke 280g136kcal3.3g26.5g0.5g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19280g36215kcal2444.2g2959g1569.8g693g
Valittu annoskoko9640g18108kcal1222.1g1479.5g784.9g346.5g
Annoskoko puolitettuna4820g9054kcal611.1g739.8g392.5g173.3g
Arvot/100g100g188kcal12.7g15.3g8.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610