Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g8233g2882kcal82.3g559.8g41.2g115.3g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g618g1865kcal117.3g1.2g154.4g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g180g367kcal5g5.8g36g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow154g386kcal0.8g11.7g38.6g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g412g111kcal5.4g19.8g0.8g7g
Oliiviöljy 52g455kcal0g0g51.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19296g12131kcal421.6g1196.6g645g245.6g
Valittu annoskoko9648g6066kcal210.8g598.3g322.5g122.8g
Annoskoko puolitettuna4824g3033kcal105.4g299.2g161.3g61.4g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330094