Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g4005g13977kcal468.6g2903.6g56.1g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g2003g2904kcal440.5g84.1g60.1g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g1001g2453kcal180.2g6g190.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2403g488kcal14.4g91.3g7.2g33.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Oliiviöljy 112g992kcal0g0g112.1g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Basilika, tuore 80g22kcal2.5g0.8g0.6g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19296g41819kcal2220.2g6193g854g79.4g
Valittu annoskoko9648g20909kcal1110.1g3096.5g427g39.7g
Annoskoko puolitettuna4824g10455kcal555.1g1548.3g213.5g19.9g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377733