Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi902g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g4508g2209kcal63.1g351.7g63.1g40.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu180g188kcal14.2g29.4g1.1g3.8g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Jauheliha, sika-nauta 3607g7987kcal631.2g0g613.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19296g21010kcal1428.8g805.4g1356.4g104.2g
Valittu annoskoko9648g10505kcal714.4g402.7g678.2g52.1g
Annoskoko puolitettuna4824g5253kcal357.2g201.4g339.1g26.1g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811