Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 270g204kcal5g41.6g0.5g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g169g34kcal1.7g5.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 101g303kcal23.1g0g23.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.7g9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Maustepippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.9g2.4kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1931g1129kcal61.8g98.4g50.2g7.6g
Valittu annoskoko965g565kcal30.9g49.2g25.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna483g282kcal15.5g24.6g12.6g1.9g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302