Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 614g111kcal3.4g15.3g2.5g4.3g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g49g59kcal1.2g2.9g4.4g0.7g
Ruokakerma Valio 4% K&P175g105kcal1.8g7.9g7g1.1g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g26g91kcal2.9g18.1g0.6g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1932g809kcal23g101.4g29.6g17.8g
Valittu annoskoko966g405kcal11.5g50.7g14.8g8.9g
Annoskoko puolitettuna483g202kcal5.8g25.4g7.4g4.5g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.2g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810