Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g490g1715kcal39.2g382.2g2.9g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 151g123kcal1.9g6.4g9.3g3.3g
Porkkana, paistettu 70g61kcal0.5g4.1g4.3g1.9g
Jauheliha, sika-nauta 140g310kcal24.5g0g23.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 105g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1932g4418kcal132.2g785.4g80.6g10.4g
Valittu annoskoko966g2209kcal66.1g392.7g40.3g5.2g
Annoskoko puolitettuna483g1105kcal33.1g196.4g20.2g2.6g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605