Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl350g1260kcal7g9.4g133g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 350g135kcal11.5g9.8g5.2g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g21g12kcal1.3g0.6g0.4g21g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.2g0.2g0.6g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1932g3991kcal92.2g65.4g374g43.2g
Valittu annoskoko966g1995kcal46.1g32.7g187g21.6g
Annoskoko puolitettuna483g998kcal23.1g16.4g93.5g10.8g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327