Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g291g233kcal4.4g19.5g14.6g0g
Munakoiso 233g52kcal1.2g7.2g0.5g5.8g
Kesäkurpitsa zucchini 291g53kcal1.6g7.3g1.2g2g
Broccoli 200 g117g25kcal3.8g2.2g0.6g0g
Mineraalisuola keskiarvo 4.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.5g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 12g2.8kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Parmesaani (Joku), annos 30g7g27kcal1.7g0g2.3g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)8.7g63kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1932g910kcal25.8g72.8g52.6g16.2g
Valittu annoskoko966g455kcal12.9g36.4g26.3g8.1g
Annoskoko puolitettuna483g228kcal6.5g18.2g13.2g4.1g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378