Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 140g1016kcal1.7g0.6g113.9g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g175g980kcal14g64.8g73.5g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g350g1190kcal8.8g290.6g1.8g7g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 8.4g31kcal1.6g0.9g1.8g2.6g
Leivinjauhe 5.3g9kcal0.3g2g0g0g
Sokeri 119g483kcal0g118.9g0g0g
Siirappi 98g296kcal0.1g72.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 70g100kcal8.8g0.2g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1932g8211kcal70.6g1101.2g396.4g19.2g
Valittu annoskoko966g4106kcal35.3g550.6g198.2g9.6g
Annoskoko puolitettuna483g2053kcal17.7g275.3g99.1g4.8g
Arvot/100g100g425kcal3.7g57g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447785