Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos47g336kcal0.2g0.2g37.3g0g
Valkokaali keräkaali 4667g1296kcal55.5g189.5g9.3g98g
Vesi467g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi47g131kcal4.2g3.3g10.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g607g170kcal3.6g36.1g1.2g15.2g
Paprika punainen 793g232kcal7.5g35.7g3.2g15.1g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1167g1400kcal26.8g56g116.7g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1867g2595kcal354.7g0g130.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19320g12319kcal905g641.6g618.2g256.6g
Valittu annoskoko9660g6159kcal452.5g320.8g309.1g128.3g
Annoskoko puolitettuna4830g3080kcal226.3g160.4g154.6g64.2g
Arvot/100g100g64kcal4.7g3.3g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279744