Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3356g708kcal40.3g114.1g6.7g70.5g
Sipuli (kuorittu)1091g295kcal14.2g52.4g2.2g18.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g1398g392kcal8.4g83.2g2.8g35g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g336g940kcal60.4g1.7g77.2g0g
Siirappi 168g506kcal0.2g124.3g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g291g931kcal32g183.2g5.8g33.4g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1622g2085kcal336.6g0g81.1g0g
Voi 224g1623kcal2.7g0.9g181.9g0g
Vesi1119g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19320g14957kcal989.6g1119.6g715.4g314.8g
Valittu annoskoko9660g7478kcal494.8g559.8g357.7g157.4g
Annoskoko puolitettuna4830g3739kcal247.4g279.9g178.9g78.7g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970