Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1401g4490kcal375.1g0g335.4g0g
Vesi5254g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi116g324kcal10.4g8.1g26.6g0.1g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g2627g1314kcal36.8g289g5.3g34.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g263g736kcal49.9g0.1g57.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19320g13726kcal944.4g594.4g850.2g68.4g
Valittu annoskoko9660g6863kcal472.2g297.2g425.1g34.2g
Annoskoko puolitettuna4830g3432kcal236.1g148.6g212.6g17.1g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400901