Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g1600g3088kcal304g1.6g208g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g3520g1936kcal109.1g225.3g70.4g0g
Purjosipuli 2133g488kcal38.6g51.2g4.3g44.8g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g107g181kcal8.5g34.1g0.7g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g171g1536kcal0g0g170.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 2133g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19328g14459kcal920.4g624.4g908.2g89.6g
Valittu annoskoko9664g7230kcal460.2g312.2g454.1g44.8g
Annoskoko puolitettuna4832g3615kcal230.1g156.1g227.1g22.4g
Arvot/100g100g75kcal4.8g3.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333